Mesaj Sayısı : 3 hizmet gücü : 6 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 12/09/84
Konu: Geri: ŞAHİN'LER SOY AĞACI Salı Ekim 06 2009, 03:13
[b]Merhabalar bu siteyi yeni buldum.. En kısa zamanda eklemeleri yapacağım ..
Biz kimiz...? Deli NADİR in torunlarıyız.. Allah rahmet eylesin.. Makamı cennet olsun.. Soy ağacı ile ilgili araştırmalar başlamıştır en kısa zamanda yüklenecektir...
ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
Konu: Geri: ŞAHİN'LER SOY AĞACI Salı Ekim 06 2009, 14:16
h.g isminiz abdullah şahin sanırım bende şahinlerdenim ama isminizi ilk defa duydum kusura bakmayın umarım karşılaşır tanışırız nadir ismini duydum çocukları (MUSA FAHRİ FADİME NERCİVAN YAŞAR birtanede izmirde yaşan var ismini unuttum eğer doru kişiden bahsediyorsam umarım tanışırız görüşmek üzere.
abdllhŞahin Acemi Kümbetli
Normaldir NADİR ismini duyman )) Rahmetli dedemin ismi de NADİR kendi de nadir... MUSA - FAHRİ - NURİ - FADİME(FATMA)- NEVCİVAN
sezer şahin Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 23 hizmet gücü : 31 Teşekkür Edenler : 3 Doğum tarihi : 04/02/83 Lakap : hatıplar
Konu: Geri: ŞAHİN'LER SOY AĞACI Paz Ocak 03 2010, 18:54
NURİ AMCANIN OĞLUSUN SEN DİMİ ALLAH RAHMET EYLESİN KÜÇÜK OĞLUSUN SANIRIM BİR DEFA GELMİŞTİNİZ KÖYE OKADAR HATIRLIYORUM AMA SEN KARDEŞİMİ HATIRLIYOSUNDUR ŞEREFETTİN ŞAHİN ASKERDE BERABER DEİLMİYDİNİZ SİZ TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM SENİNLE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE KİB.
abdllhŞahin Acemi Kümbetli
Konu: Geri: ŞAHİN'LER SOY AĞACI Ptsi Ocak 04 2010, 04:45
Evet doğru bildin .. Evet Gelmiştik ama ben Şerafettin ile askerlik yapan değilim o Abim(Nurullah) ...
sezer şahin Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 23 hizmet gücü : 31 Teşekkür Edenler : 3 Doğum tarihi : 04/02/83 Lakap : hatıplar
Konu: Geri: ŞAHİN'LER SOY AĞACI Ptsi Ocak 04 2010, 20:46
evet hatırladım nurullahtı biz şimdi bilecikte oturuyoruz buralara gelirseniz bekleriz bizede tanışmak isterim ben şerafettinin ablasıyım siz nerede oturuyosunuz ?