Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz.

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Kümbet Köyü forum sitesi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri

+3
.
yalcinkaya eSRa
Admin
7 posters
YazarMesaj
.
YüzBaşı
YüzBaşı

Oğlak Mesaj Sayısı : 385
hizmet gücü : 757
Teşekkür Edenler : 9
Doğum tarihi : 01/01/20

Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Empty
MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimePerş. Tem. 09 2009, 00:18

üyelerin ayrı ayrı görevleri varmı acaba müdür yardımcısı felan diye ??
çiğdemyalçinkaya
YüzBaşı
YüzBaşı
çiğdemyalçinkaya

Kova Mesaj Sayısı : 212
hizmet gücü : 236
Teşekkür Edenler : 0
Doğum tarihi : 16/02/88

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeÇarş. Haz. 24 2009, 03:24

ömer kalkan demiş ki:
kardeşlerim dernek o zaman mecburduk böyle teknoloji yoktu kararları dahi elle alıyorduk ne zaman sonra bir daktilomuz oldu şimdi o daktilo nerede bilmiyorum onun için kahveydi büyüklerinizde tabiiki üyemizdi.ama emeği geçen başta ramazan emrullah kuzenler olmak üzere her kesin emeğine sağlık bu site artık bu mecburiyeti ortadan kaldırdı.daha iyi şeyler olacak ha geyret gençlere ulaşalım yapacak çok işlerimiz var.genç bayanlar size de çok iş düşecek bir örgütlenin bir araya gelin kendinizi geri plana itmeyin her kesi sitemize davet edin unutmayın fatih in anasıda bir bayandı halide edipler de bayandı erzurumlu nineler kurtuluş savaşında yer aldı bunları biliyorsunuz anlatma ya gerek yok ha gayret siz de boş durmayın...

Sözü geçen daktilo babamın daktilosudur ve bizim evde lol! flower
çiğdemyalçinkaya
YüzBaşı
YüzBaşı
çiğdemyalçinkaya

Kova Mesaj Sayısı : 212
hizmet gücü : 236
Teşekkür Edenler : 0
Doğum tarihi : 16/02/88

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeSalı Haz. 23 2009, 00:45

Küçükken derneğimizi hatırlıyorum çok faaldi şimdide aynı şeyleri bekliyorum... queen
Özlem Yalçınkaya
ModeRaTöR
ModeRaTöR
Özlem Yalçınkaya

Akrep Mesaj Sayısı : 202
hizmet gücü : 281
Teşekkür Edenler : 16
Doğum tarihi : 19/11/94
Lakap : Veliköselerden

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeSalı Haz. 23 2009, 00:15

yalcinkaya eSRa demiş ki:
bi kere dernek die kahveye mi dionus onu bilmemis lasım Very Happy eğer oysa büyüklerimis daimi üyedir .. Very Happy Very Happy

aynen eso^^m =)
ömer kalkan
Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
ömer kalkan

Yay Mesaj Sayısı : 423
hizmet gücü : 621
Teşekkür Edenler : 41
Doğum tarihi : 21/12/67
Lakap : ALPEREN

MesajKonu: engin uğur cevap   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeÇarş. Haz. 03 2009, 17:55

kardeşim dernek şuanda tam rayına oturmadı hele biraz zaman daha... sonra liseteleri nedim uğur dan talep edip gireceğiz...o bilgisayara giriş yapıyor... benim bilgilerimi almıştı oradan biliyorum ... amcanla bir görüş tamamladıysa 1 çıktı alığ buraya mailleriz...selamlar
enginugur
Üsteğmen
Üsteğmen
enginugur

Kova Mesaj Sayısı : 30
hizmet gücü : 37
Teşekkür Edenler : 1
Doğum tarihi : 26/01/75
Lakap : DAYIMOLU

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeÇarş. Haz. 03 2009, 00:14

merakımdan soruyorum derneğimizin üyeleri demişsiniz ama hiç kimsenin adı soyadı yok
ömer kalkan
ömer kalkan

Yay Mesaj Sayısı : 423
hizmet gücü : 621
Teşekkür Edenler : 41
Doğum tarihi : 21/12/67
Lakap : ALPEREN

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeC.tesi Mayıs 09 2009, 15:58

kardeşlerim dernek o zaman mecburduk böyle teknoloji yoktu kararları dahi elle alıyorduk ne zaman sonra bir daktilomuz oldu şimdi o daktilo nerede bilmiyorum onun için kahveydi büyüklerinizde tabiiki üyemizdi.ama emeği geçen başta ramazan emrullah kuzenler olmak üzere her kesin emeğine sağlık bu site artık bu mecburiyeti ortadan kaldırdı.daha iyi şeyler olacak ha geyret gençlere ulaşalım yapacak çok işlerimiz var.genç bayanlar size de çok iş düşecek bir örgütlenin bir araya gelin kendinizi geri plana itmeyin her kesi sitemize davet edin unutmayın fatih in anasıda bir bayandı halide edipler de bayandı erzurumlu nineler kurtuluş savaşında yer aldı bunları biliyorsunuz anlatma ya gerek yok ha gayret siz de boş durmayın...
.
YüzBaşı
YüzBaşı

Oğlak Mesaj Sayısı : 385
hizmet gücü : 757
Teşekkür Edenler : 9
Doğum tarihi : 01/01/20

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimePtsi Mayıs 04 2009, 20:14

ben dernek üyeleri defterini gördüm 21 kişi galiba bayda resmi bi deftere benziodu yoklama defteri gibi Very Happy
yalcinkaya eSRa
YüzBaşı
YüzBaşı
yalcinkaya eSRa

Terazi Mesaj Sayısı : 56
hizmet gücü : 64
Teşekkür Edenler : 4
Doğum tarihi : 13/10/89

MesajKonu: Geri: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimePtsi Mayıs 04 2009, 03:07

bi kere dernek die kahveye mi dionus onu bilmemis lasım Very Happy eğer oysa büyüklerimis daimi üyedir .. Very Happy Very Happy
Admin
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
Admin

Ikizler Mesaj Sayısı : 399
hizmet gücü : 754
Teşekkür Edenler : 15
Doğum tarihi : 23/05/85

MesajKonu: Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri   Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Üyeleri Icon_minitimeCuma Nis. 24 2009, 05:24

http://kumbet.co.cc

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Kurucuları
» Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Derneği Yönetim Dağılımı
» Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesi Kümbet köyü Tarihi
» Kümbet Köyü Rehberi
» köyümüz iftihar listesi üyeleri