''BEN SENİN BEŞİGİNİ ABDESTLE VE TEVHİTLE SALLIYORUM SENDE BİZANS I SALLAYASIN''
2 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 31 hizmet gücü : 67 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 08/12/87
Konu: ''BEN SENİN BEŞİGİNİ ABDESTLE VE TEVHİTLE SALLIYORUM SENDE BİZANS I SALLAYASIN'' Cuma Haz. 05 2009, 22:45
Takvimler 1432'yi gösteriyordu.Edirne sarayı'nda yeni dogan şehzadenin beşigini baba 2.Murat Han manevi izini sürüdügü Hacı Bayram Veli den fetih için dua istiyordu.Veli''Sultanım, İstanbul'un fethini sizde bende göremeyecegim ama bu beşiktekişehzade ve birde bizim köse görecek''diyordu.''Bizim köse''dedigi İstanbul un manevi fatihi Akşemseddin HZ idi.Bu manevi müjdeyi alan Hüma hatun,verecegi egitimin evladının ilerideki adımlarını şekillendireceginin farkındaydı.Fatih sultan'ı emzirmeye başlarken Yasin suresi okur,beşigini tekbir ve kelimi tevhitlerle sallar,''ben senin beşigini sallıyorum sende bizans ı sallayasın''diyerek bebegiyle konuşurdu....
RaMaZaNDoGrU RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
Konu: Geri: ''BEN SENİN BEŞİGİNİ ABDESTLE VE TEVHİTLE SALLIYORUM SENDE BİZANS I SALLAYASIN'' Salı Haz. 09 2009, 05:26
zaten türk islam savaşlarını araştırın maneviyat olmayan savaş
''BEN SENİN BEŞİGİNİ ABDESTLE VE TEVHİTLE SALLIYORUM SENDE BİZANS I SALLAYASIN''