| CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk | |
|
+4nurhan kalkan mahmutsami1983 Admin HÜLYA YALÇIN 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
HÜLYA YALÇIN Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 35 hizmet gücü : 46 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 23/08/88
| Konu: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Cuma Haz. 12 2009, 18:27 | |
| 19-20yaşlarında bir delikanlı amansız bir hastalığa yakalanmış.Doktorlar birkaç ay içinde öleceğini söylemişler.Bu haber üzerine delikanlı kendini hayattan soyutlayıp amaçsızca dolaşmaya başlamış. Bir gün;kaset, CD, satan bir mağazaya girmiş.Rafların arasında bakınırken, bir kenarda duran tezgahtar kızı görmüş ve ondan çok hoşlanmış.Hatta, orada daha uzun kalmak ve kızla konuşabilmek için bir CD almış. Aralarındaki muhabbet sadece alışveriş için olsa da bu oğlanı çok mutlu etmiş.Ertesi gün tekrar aynı yere gidip bir CD daha almış.Bu vesileyle kızla yine sohbet etmiş.Artık her gün mağazaya uğrayıp,sırf kızla birkaç kelime edebilmek için CD alıp duruyormuş.Derdi müzik dinlemek değil, kızla konuşmakmış ya; bu yüzden her seferinde kıza ‘’Ne önerirsiniz?’’ diye sorup, onun söylediği CD’yi alıyor ama eve gidince bir kenara atıyormuş.Dolayısıyla hiçbirini açmayıp odasında bir yere fırlatmış. Kızla araları her geçen gün daha iyi olmuş.Ancak konuşmaya cesaret edemediği için, bir kağıda ‘’Senden çok hoşlandım,lütfen görüşelim’’ yazmış, altına da adresini ve telefonunu eklemiş.Bu küçük notu kızın tezgahının altına gizlice koymuş.Kız maalesef bu yazıyı günler sonra fark etmiş ve gördüğünde çok mutlu olmuş.Çünkü o da çocuktan hoşlanıyormuş.Kızcağız o kadar heyecanlanmış ki; delikanlıyı telefonla aramaktansa, yüz yüze görüşmek için evine gitmiş.Kapıyı üzüntülü olduğu her halinden belli olan orta yaşlı bir kadın açmış.Kadın, oğlunu soran bu tatlı kıza ağlayarak sarılmış ve çocuğun birkaç gün önce öldüğünü söylemiş.Dünyası yıkılan kız ağlayarak oradan uzaklaşmış. Bir süre sonra delikanlının annesi oğlunun eşyalarını toplarken, dolabında açılmamış bir sürü CD bulmuş.Bunların ne olduğunu anlayamayıp birinin ambalajını çıkarmış.İlkinde gördüğü not üzerine ağlamaya başlamış ve hepsini açmış.Her CD’nin içinde tezgahtar kızın el yazısıyla aynı not varmış: ‘’Senden çok hoşlandım,lütfen görüşelim’’ | |
|
| |
Admin RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 399 hizmet gücü : 754 Teşekkür Edenler : 15 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Cuma Haz. 12 2009, 20:00 | |
| | |
|
| |
mahmutsami1983 MaReŞaL
Mesaj Sayısı : 225 hizmet gücü : 297 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 25/11/83
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk C.tesi Haz. 13 2009, 13:11 | |
| çok güzel bi okadarda dramatik | |
|
| |
nurhan kalkan YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 154 hizmet gücü : 175 Teşekkür Edenler : 10 Doğum tarihi : 04/06/72 Lakap : sarılar
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 03:39 | |
| Çocuk dua eder........ Allah'ım lütfen yarın baba annem ölsün.... Bunu babası işitir ama seslenmez ve ertesi gün babaannesi ölür....... Çocuk yine yarın dedem ölsün der..... Aynen babası tekrar duyar ve ertesi gün ölür....... Çocuk bu seferde babam ölsün diye dua eder..... Adam bunu da duyar ve bir korku sarar sabaha kadar uyuyamaz.. Ertesi günde ölümü bekler fakat ölmez... Akşam eve geldiğinde hanımını ağlamaklı bulur hanım ne oldu. Ne olacak bey bizim kapıcı ölmüş........ | |
|
| |
nurhan kalkan YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 154 hizmet gücü : 175 Teşekkür Edenler : 10 Doğum tarihi : 04/06/72 Lakap : sarılar
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 03:41 | |
| Kızmı erkekmi iki bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş; - Sen erkek bebek misin kız bebek mi? Öteki; - Bilmiyorum, nasıl anlarız ki? Diğeri; - Ben biliyorum akıllım demiş ve Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış veeee gülümşemiş. - Sen kız bebeksin bende erkek Öteki; - Ama nereden anladın? -Çok kolay akıllım senin patiklerin pembe benim kiler mavi........ | |
|
| |
. YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 385 hizmet gücü : 757 Teşekkür Edenler : 9 Doğum tarihi : 01/01/20
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 04:27 | |
| | |
|
| |
HÜLYA YALÇIN Üsteğmen
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 04:36 | |
| hangisi güsel olan ama burayı kendim için oluşturmuştum ben yenilerini yazmadan doldurulmuş | |
|
| |
nurhan kalkan YüzBaşı
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 19:04 | |
| hülya özür dilerim başka sayfa açtım ama geç oldu bende bu konuda çok ii degilim pardon | |
|
| |
. YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 385 hizmet gücü : 757 Teşekkür Edenler : 9 Doğum tarihi : 01/01/20
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 20:49 | |
| olsun ya hepsi güzel | |
|
| |
HÜLYA YALÇIN Üsteğmen
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Salı Haz. 16 2009, 23:16 | |
| olsun bişey olmaz önemli degil boşverin Nurhan abla | |
|
| |
AYŞE YALÇIN Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 31 hizmet gücü : 67 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 08/12/87
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Çarş. Haz. 17 2009, 21:03 | |
| | |
|
| |
HÜLYA YALÇIN Üsteğmen
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Perş. Haz. 18 2009, 03:34 | |
| | |
|
| |
Elif Seyma Kalkan_34 YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 134 hizmet gücü : 168 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 22/07/94 Lakap : melanqoliq
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Paz Tem. 12 2009, 02:08 | |
| bu hikaye cok guseLmis yha ama sonu cok berbat her zamn sevenler kavusmaLı bnce bu tur ayrıLıqLara dayanamıom walla bn bu hiqayenin sonunu kavusmuslar olarak bitireim xD | |
|
| |
MUSTAFADEMİR Teğmen
Mesaj Sayısı : 7 hizmet gücü : 7 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 30/09/87 Lakap : FIRTINA
| Konu: Geri: CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk Cuma Şub. 26 2010, 04:44 | |
| HİKAYEN BENİ COK ETKİLEDİ COK ANLAMLI COK GÜZEL BİR HİKAYE İNŞALLAH SEVENLER BÖYLE SONU KÖTÜ BİTEN BİR AYRILIK YAŞAMAZLAR | |
|
| |
| CD'ye Yazılan İlan-ı Aşk | |
|