| SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Çarş. Ekim 07 2009, 20:38 | |
| DEĞERLİ ÜYELERİMİZ,GÜNLÜK HAYATTA KİŞİSEL OLARAK SORUNLARIMIZ VE SORULARIMIZ OLABİLİR.HER KESİMDEN ÜYELERİMİZ VAR.BİZİM İÇİN ZOR OLAN BİR SORU BAŞKALARI İÇİN KOLAY OLABİLİR.PAYLAŞABİLDİĞİMİZ SORU VE SORUNLARI BU KÖŞEMİZDE YAYINLAYIP CEVAPLARINI TAKİP EDEBİLİRİZ.DİYE DÜŞÜNDÜM.SİTEMİZİ DAHA İŞLER HALE GETİRMEK İÇİN YENİ PROJELERİNİZİ BEKLİYORUZ.(ADMİN YER YANLIŞSA DÜZELTEBİLİRSİN) | |
|
| |
gizli Misafir
| Konu: güzel çalışma Cuma Ekim 09 2009, 13:41 | |
| |
|
| |
saimyalcin Üsteğmen
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR C.tesi Ekim 10 2009, 15:53 | |
| Ömer abi sitede bi sorun var bence eskisi gibi ilgi görmüyo diye düşünüyom ben .site bir paylaşım alanı deyil bi oyun sitesi yada eylence sitesi gibi yapdık hep beraber . burda senin yada ramazanın kesinlikle bir sucu yok . millet ..a... yazdı ....be... ce... yazdı göderdi güzelim paylaşım sitesine doru düzgün giren bile yok ben bu olaya çok üzülüyom.günde 40 tane mesaj atan insanlar bile girmiyo abi neden nerede yanlışlık yapdık .acaba çoook büyüdük ondanmı.burası sorun köşesi ondan derdimi paylaşmak istedim selamlar | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Ptsi Ekim 12 2009, 15:08 | |
| arkadaşım çok haklısın...bizler ve sizlerin gayretiyle gençlerde öğrenecek...bizler örnek olacağız...neler yapabiliriz bunu hep beraber düşüneceğiz...paylaşacağız...resmi deernek kayboldu yokluğunu şimdi kaybedince anlıyoruz...bu siteyi ayakta tutacağız ki kaybetmiyelim...sonra çok üzülürüz...inanın tek ben bile girsem hergün gireceğim...sizlerdende destek bekliyorum...tabii ki içi boş olmamalı...bir şeyler yapmamız lazım...hepimize kolay gelsin...paylaşımın için sağolasın...bir düğün falan olursa bir araya gelmek lazım... | |
|
| |
RaMaZaNDoGrU RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Salı Ekim 13 2009, 20:47 | |
| abi problemimiz çok çabuk bıkıyoruz sadece köylülerimizle değil tüm herkes için geçerli şuraya bi dedi kodu köşesi açsak bak sen curcunaya | |
|
| |
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Salı Ekim 13 2009, 21:59 | |
| | |
|
| |
Admin RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 399 hizmet gücü : 754 Teşekkür Edenler : 15 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Çarş. Ekim 14 2009, 18:47 | |
| Öyle Enişte durmak yok yola devam | |
|
| |
Elif Seyma Kalkan_34 YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 134 hizmet gücü : 168 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 22/07/94 Lakap : melanqoliq
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR C.tesi Ekim 17 2009, 02:49 | |
| bncedee ramazan abi dedikodu en iyisi bide moderator bni yap gor dedikoduduyu xD | |
|
| |
ufuKiraz YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 170 hizmet gücü : 214 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 17/11/88
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR C.tesi Ekim 17 2009, 04:06 | |
| sitede yolunda gıtmeyen bısıler var sıteye olan ılgı alaka kesıldı yarısmalar, koyumuzle ılgılı resımler, tanısma fastları bıttı sıtenın gıren sayısı azaldı rahabetı arttırmak ıcın degısık yollara bas vurmak lazım bunlardan ılkı sıtede bulunan uyelerın bır araya gelebılmesını saglayalım herkes atıyorum bı toplantı atıyorum bı gezı boylece kaynasıp sıtenın popularitesini arttırabılırız | |
|
| |
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Salı Ekim 20 2009, 16:45 | |
| yeğenim bir tolantı çok iyi olurda okul sezonu bir de biliyorsun işte...inşaallah en müsait zamanda bir toplantı düşünüyoruz...önerin için sağol...kış sezonunda başka bir şey zaten zor...yazın bir piknik yapabilseydik ...neyse bir dahaki yaza inşaallah... | |
|
| |
ufuKiraz YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 170 hizmet gücü : 214 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 17/11/88
| Konu: Geri: SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR Salı Ekim 20 2009, 16:53 | |
| böle etkinliklerle bir arada toplanabiliriz ve muhabbetımızı arttırıcagımızı dusunuyorum .. | |
|
| |
| SORUNLAR VARSA CEVAPLARDA VAR | |
|