Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz.

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Kümbet Köyü forum sitesi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinoplu Bir Kardeşimiz

3 posters
YazarMesaj
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU

Ikizler Mesaj Sayısı : 232
hizmet gücü : 375
Teşekkür Edenler : 5
Doğum tarihi : 23/05/85

Sinoplu Bir Kardeşimiz Empty
MesajKonu: Sinoplu Bir Kardeşimiz   Sinoplu Bir Kardeşimiz Icon_minitimeC.tesi Nis. 10 2010, 19:05

sinoplu demiş ki:
S.A BEN ASLEN SINOPLUYUM AMA GUZEL OLAN BUTUN HERSEYI SEVIYORUM BIR GUN YINE NETDE DOLASIRKEN YANLISLIKLA SIZIN SITENIZE GIRDIM VE KOY RESIMLERINIZE BAKDIM VE BEN KENDI KOYMDEN SONRA GORDUGUM ENGUZEL KOYLERDEN BIR TANESI AMA SUNU IYI BILMENIZI ISTERIMKI KOYNUZU COKMU COK GUZEL INSALLAH KISMET OLURSA 15 GUN ICERSINDE GIDIPDE CANLI GOZLERLE GORMEK ISTERIM EGER SIZLERDE BANA YARDIMCI OLURSANIZ BEN ISTANBUL K.ÇEKMECEDE YASIYORUM ASLEN DEDIGIM GIBI SINOPLUYUM SIMDIDEN HEPINIZI SAYGILARIMLA DERNEK CALISMALARINIZDA BASARILAR DILERIM SELAMETLE SINOPLU......................
http://kumbetliyiz.com
ömer kalkan
Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
ömer kalkan

Yay Mesaj Sayısı : 423
hizmet gücü : 621
Teşekkür Edenler : 41
Doğum tarihi : 21/12/67
Lakap : ALPEREN

MesajKonu: Geri: Sinoplu Bir Kardeşimiz   Sinoplu Bir Kardeşimiz Icon_minitimePtsi Nis. 12 2010, 14:52

sinoplu kardeşim.sitemize hoş geldiniz....memleketimizin her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip.sinopu gören birisi olarak sizin oralarda gerçekten çok güzel...maddi koşullar dolayısıyla bizler genelde istanbul olmak üzere eskişehir,bilecik,adapazarı,yalova başta olmak üzere 2 kuşaktır gurbetteiz.köyümüzde genellikle yaşlılar (çok acıdırki)var.bizler ağırlıklı olarak pendik ve civarında yaşıyoruz....mayıs ayı içerisinde hıdrellez yapılıyor....o zaman istanbuldan köyümüze gidenler oluyor...o dönem sitemizde ilan ramazan kardeşimizce ilan edilecektir.müsait olursanız o zaman olabilir diye düşünüyorum....şu an gitseniz bile pek kimseyi bulamayabilirsiniz....sinop lular bizim ilçemizde genellikle mermer ocakların da çalışıyorlar...bir kaç tane gelinimiz bile var....ayrıca sizin o tarafta avcılar hallk evi civarında , okmeydanı mahmut şevket paşa mahallesinde de köylülerimiz var....kendinizden ayrıntılı olarak bahsedebilirseniz uygun bir arkadaşşlık kurabiliriz....diye düşünüyorum....memleketimizin güzel insanlarına küçücük köyümüz sakinleri olarak selamlar.....rabbime emanet olunuz...
Selahattin Tarçın
YüzBaşı
YüzBaşı
Selahattin Tarçın

Oğlak Mesaj Sayısı : 67
hizmet gücü : 120
Teşekkür Edenler : 0
Doğum tarihi : 10/01/66
Lakap : Dırçınlar

MesajKonu: Geri: Sinoplu Bir Kardeşimiz   Sinoplu Bir Kardeşimiz Icon_minitimePerş. Nis. 15 2010, 00:01

kardeş hoşgeldin

Sinoplu Bir Kardeşimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Özlem Yalçınkaya kardeşimiz hayırlı uğurlu olsun
» Elif ÇİMEN kardeşimiz hayırlı uğurlu olsun