Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz. Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Kümbet Köyü forum sitesi |
|
| ayet ve hadis | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
araci Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 35 hizmet gücü : 56 Teşekkür Edenler : 1 Doğum tarihi : 04/12/70 Lakap : kahyalarındamadı
| Konu: ayet ve hadis Ptsi Haz. 07 2010, 02:46 | |
| Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar. De ki: “Allah’ın yolu asıl doğru yoldur.” Sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allah’tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır.(bakara 120 )
Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor. ibrahim suresi (42)
Suçlular, Rablerinin huzurunda boyunlarını büküp, “Rabbimiz! Gerçeği gördük ve işittik. Artık şimdi bizi dünyaya döndür ki, salih amel işleyelim. Biz artık kesin olarak inanmaktayız” dedikleri vakit, onları bir görsen! (secde 12 )
Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten nasıl sakınmak gerekiyorsa, öylece sakının ve siz ancak müslümanlar olarak ölün. (al-i imran 102)
"Allah'ım! Sana teslim oldum, ben sana inandım, sana dayandım. Yüzümü gönlümü sana çevirdim, senin yardımınla düşmanlara karşı mücâdele ettim.
Allah'ım! Beni saptırmandan yine sana, senin büyüklüğüne sığınırım, -ki senden başka ilah yoktur-. Ölmeyecek diri yalnız sensin. Cinler ve insanlar ise, hep ölümlüdürler!"(buhari-muslim ) | |
| | | RaMaZaNDoGrU RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: ayet ve hadis Ptsi Haz. 07 2010, 21:24 | |
| | |
| | | | ayet ve hadis | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|