ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: DERNEĞİMİZ 2010-2011 YÖNETİM KURULU TEŞEKKÜRÜ Ptsi Haz. 07 2010, 17:25 | |
| Geleneksel yaza giriş şenliği,pikniği,hıdrellezi yağmura rağmen yapılmıştır.Katılan Mustafa ÇİMEN-Kadir DOĞRU-Eyüp UĞUR-Sezai UĞUR-Sabri ŞAHİN-Cengiz ŞAHİN-Sezai UĞUR-Abdullah UĞUR-Nedim UĞUR-Engin UĞUR-Ahmet UĞUR-NAim KALKAN-Eniştemiz Osman Kardeşimiz-Mustafa YALÇIN-Saim YALÇIN-Mustfa KAPLAN-Ömer KALKAN ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz.İsimlerini unuttuğumuz varsa affınıza sığınırız.Şenliğimize iştirak eden ilçemiz belediye başkanı Sn.SALİH KENAN ŞAHİN başkanımıza katılımlarından dolayı tüm köylülerimiz adına özellikle teşekkürü bir borç biliriz. 2.yönetim kurulu katılan üyelerimiz arasından Sn.Engin UĞUR-SAİM YALÇIN-Abdullah UĞUR-Cengiz ŞAHİN-Ömer KALKAN olarak görevlendirilmiş olup , yönetimie girmek isteyenler için boş kontenjan bırakılmıştır.Girmek isteyenler bu isimlerden her hangi birine müracaatla yönetime iştirak edebilir.Şu anda 1988 lerde başlayan dernek faaliyetimiz bu günlere kadar gelebilmiştir.Buradan Merhum HALİT KALKAN-Merhum NECATİ KALKAN-SN:MEHMET ÇİMEN'e Eski dernek başkanlarımız SN.OSMAN KALKAN-SN.MUSTAFA KARANLIK-SN.MUSTAFA ÇİMEN-SN.BAYRAM ÖZCAN namında yönetimlerde görev almış tüm başkanlarımıza ve yönetimde yer alan eski yönetim kurulu üyelerimize,senelerce lokalini kullandığımız Afyonlu OSMAN ağabeyimize teşekkürü bir borç biliriz. Resmi dernek faaliyetlerine son verdikten sonra bayrağı devr alan Sn.Naim KALKAN-Nedim UĞUR-Kadir DOĞRU-Mustafa YALÇIN-Sezai UĞUR-Mustafa YUTTAŞ-desteklerini esirgemeyen Sn.Mustafa ÇİMEN'e ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu dönemde İnternet üzerinden forum sitemiz banisi Sn.RAMAZAN DOĞRU kardeşimize özellikle teşekkür ederiz. Yönetim çalışmalarına katılmak isteyen üyelerimiz olursa her türlü görüş ve katkılara açığız.tek şartımız var oda birlik ve beraberliğe inanan,ayrımcılığa izin vermeyen,yeni bembeyaz bir sayfa açabilecek aktif görev alabilecek olunabilmesi.Şimdilik yazabilecek başka şeylere gerek yok.yaptıklarımız yapabileceklerimizin teminatıdır.bu vesile ile taşın altına elini koyanlar ve koyabilecek olanlar olmak üzere tem hemşehrilerimize selamlar...
En son ömer kalkan tarafından Ptsi Tem. 12 2010, 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
RaMaZaNDoGrU RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: DERNEĞİMİZ 2010-2011 YÖNETİM KURULU TEŞEKKÜRÜ Ptsi Haz. 07 2010, 21:21 | |
| Ömer enişte esas sana biz teşekkür ederiz bu işlerin takipcisi olmasan sürekli birleştirici rol oynamasan belkide bu günlere gelemezdi. | |
|
ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: 2010-2011 DERNEK YÖNETİM KURULU Salı Haz. 08 2010, 19:05 | |
| YENİ YÖNETİM KURULUMUZ , SN.CENGİZ ŞAHİN SN.ENGİN UĞUR SN.SAİM YALÇIN SN.ABDULLAH UĞUR SN.RAMAZAN DOĞRU SN.ÖMER KALKAN OLARAK GÖREVLENDİRİLMİŞ OLUP ,YENİ YÖNETİM KURULINA BAŞARILAR DİLERİZ.YÖNETİME AKTİF OLARAK VAZİFE ALMAK İSTEYENLER OLURSA DEĞERLENDİRİLECEKTİR.BU BİR HİZMET YARIŞIDIR.BAYRAK TESLİMİDİR.VAZİFEDEN KAÇMAK OLMAZ.HAYIRLI OLSUN DER,YENİ YÖNETİME İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLERİZ. YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMINI VE ESKİ YÖNETİMDEN DEVİR TESLİMİNİ 31.07.2010 CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAMI KAYNARCA MERKEZ CAMİSİNDE KILINACAK AKŞAM NAMAZINDAN SONRA MERKEZ CAMİSİ ÇAY OCAĞINDA TOPLANILARAK YAPILACAKTIR.YÖNETİMDE VAZİFE ALMAK İSTEYENLER BELİRTİLEN TARİH VE SAAATTE MERKEZ CAMİSİNDE BULUNMALARI RİCA OLUNUR.ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN... | |
|
Engin U? Misafir
| Konu: TEŞEKKÜR Ptsi Eyl. 20 2010, 03:15 | |
| ÖMER BİZ SANA TEŞEKKÜR EDRİZ BAŞKAN OLMANA RAHMEN KENDİ İSMİNİ EN ALTA YAZMANDA AYRICA BİR İNCELİK KENDİM AİLEM VE TÜM UĞUR'LAR ADINA BEN SANA TEŞEKKÜR EDERİM. |
|