| Ramazan DOĞRU | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 399 hizmet gücü : 754 Teşekkür Edenler : 15 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Ramazan DOĞRU Cuma Nis. 03 2009, 07:52 | |
| Merhaba Ramazan DOĞRU ben Yüksel'in (DOĞRU) Oğlu Hacı Yaşar ve Molla İbrahim'in(ÇİMEN) torunu bu siteyi Abdullah (DOĞRU) abim ve Ömer (KALKAN) eniştemin baskılarına dayanamayak kurdum. Şaka bir yana ama biraz daha profesyonelleştircem ileriki günlerde radyomuzda açılcak arkadaşlar bu arada dj lazım sitemize bizgilinize. Oyun bölümüde geliyor ama biraz daha sabır Arkadaşlar elimizden geldiği kadar bilgi, metaryal, resim, mp3, video, paylaşalım unutmayalım Bilgi paylaştıkça çoğalır | |
|
| |
Admin RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 399 hizmet gücü : 754 Teşekkür Edenler : 15 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Salı Nis. 27 2010, 18:41 | |
| Arkadaşlar Bilgi Kalabalığı Olması Nedeyizle Mesajlar Taşınmış ve Silinmiştir. | |
|
| |
ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Salı Nis. 27 2010, 18:49 | |
| çok iyi olmuş yeğenim.....aşağılara inmek zor oluyordu...özelliği olmayan geçmiş mesajlar silinmeli... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Mayıs 12 2010, 19:54 | |
| RAMÇOM,MERHABA...."YURTTAŞ" SOY İSMİ TALEP GELDİ..."YURDDAŞ"OLACAK İMİŞ.BEN DÜZELTMEYE ÇALIŞTIM AMA OLMADI...SOY AĞAÇLARI BÖLÜMÜNDEN BİR DÜZELTİVER GÜLÜM..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Salı Mayıs 18 2010, 20:58 | |
| yeğenim,Beratın davetiyesi bana gelmedi...telefonla çağırdılar...cumartesi kına pazar düğün dediler....eğer başka birisinden öğrenirsen yazarsın...benim onlarla pek irtibatım yok.... | |
|
| |
Admin RaMaZaNDoGrU
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Perş. Mayıs 20 2010, 06:01 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Cuma Mayıs 21 2010, 18:46 | |
| hafta sonları siteye giremiyorum.....ileriki tarihe mesaj atmak varmı sitede bilmiyorum....neyse....iyiki doğdun be yeğenim....tüm sevenlerinle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara yeğenim.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Cuma Mayıs 21 2010, 18:52 | |
| Gençlik bir muma benzer ışıklı,renksiz,donuk Bu bedene can verir ama bedende konuk Gidince bulamazsın ne kadar arasan boş Gençlik bir içe doğsun insan o zaman sarhoş şahsında tüm gençlere armağan olsun... | |
|
| |
RaMaZaNDoGrU RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU C.tesi Mayıs 22 2010, 01:14 | |
| teşekkürler enişte hepberaber nice mutlu yıllara | |
|
| |
Selahattin Tarçın YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 67 hizmet gücü : 120 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 10/01/66 Lakap : Dırçınlar
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Paz Mayıs 23 2010, 05:02 | |
| Dğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara İNŞALLAH | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Paz Mayıs 23 2010, 18:54 | |
| teşekkür ederim selahattin abi hep beraber inşallah nice mutlu umutlu senlere | |
|
| |
ALİ UYSAL Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 25 hizmet gücü : 53 Teşekkür Edenler : 4 Doğum tarihi : 10/12/81
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Mayıs 26 2010, 01:20 | |
| ADMİNDEN İSTEK.. KAYITLI KULLANICILARLA RÖPORTAJ NEVİNDEN BİŞEY YAPABİLİR MIYIZ... HEM HEMŞERİLERİMİZİ DAHA İYİ TANIMIŞ OLUR HEM DE SİTENIN TAKIP EDİLİRLİĞİNİ ARTIRMIŞ OLURUZ.. 20 SORULUK HERKESİN EN ÇOK İLGİSİNİ ÇEKECEK BİR ŞABLON HAZIRLAYIP HERKESE FARKLI SORULAR DEĞİL DE , AYNI SORULARI SORARABİLİRİZ... hangi soruların sorulacığıyla alakalı da hepberaber tekliflerde bulunuruz.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Mayıs 26 2010, 04:15 | |
| ali abivalla güzel olur süper düşünmüşsün anket şeklindede yapılabiliriz mesla veya ne gibi sorular olabilir durum siyasi görüş tutulan takım gibi mi ali abi birazdaha açarsan böyle bişey hazırlayabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Mayıs 26 2010, 14:41 | |
| helal size gençler....iyi düşünmüşsünüz....hatta kan gurubu...meslek...lazım olabilir... | |
|
| |
ALİ UYSAL Üsteğmen
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Perş. Mayıs 27 2010, 04:08 | |
| HAFTANIN KONUĞU GİBİ BİR BAŞLIK OLABİLİR... ÜÇ -BEŞ GÜN ARAYLA, BİR KİŞİ AYARLARSAK ÇABUK TÜKETİLMEZ VE UZUN SOLUKLU OLUR... MODERETÖR TARAFINDAN ÜÇ CÜMLELIK BİR TAKDİM, SONRASINDA DA SORULARI YÖNELTEBİLİRİZ...KİMDİR...? NERDE YAŞAR... ?NE İŞ YAPAR.. KÖYDE , HANGİ YILLARDA VE NE KADAR YAŞAMIŞTIR...?KÖYDE EN ÇOK NEYİ ÖZLEMEKTEDİR...? KÖYÜN EN BEĞENDİĞİ YERİ NERESİDİR...? AHİR ÖMRÜNDE KÖYE DÖNME İHTİMALİ VAR MIDIR..? HANGİ ARALIKLARLA KÖYÜ ZIYARET ETMEKTEDİR...? KÖYDE YAKINLARI VAR MIDIR...? EN SON NE ZAMAN GİTMİŞTİR... ? HANGİ TAKIMLIDIR...? KAN GRUBU NEDİR...? EN SON OKUDUĞU KİTAP..? GAZETE TAKIP EDER Mİ..? (ETMİYORSA ABONE YAPABİLİRİZ ...EN SEVDİĞİ SİYASETÇİ..? EN KORKTUĞU ŞEY..? (AHLAK... DOST...ŞEFKAT...ERENLER...GEVURLARYOLU...BAYRAM... İSTANBUL...YOL... ÖMÜR....SEVGİ... GAYE... VB ) KELİMELERİNİ DUYDUĞUNDA İLK AKLINA GELEN KISA CÜMLELER...? EN BEĞENDİĞİNİZ HUYUNUZ...? EN SEVMEDİĞİNİZ HUYUNUZ...? KÖYÜMÜZDE EKSİK GÖRDÜĞÜ ŞEY...? EN ÇOK GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİNİZ ŞEY..?(FENERLİLER TÜRKİYE KUPASI YAZMASIN LÜTFEN).... VB... YALNIZ , DOĞALLIĞIN TADININ KAÇMAMASI İÇİN, ANLIK AKLA GELEN CEVAPLAR OLURSA DAHA HOŞ OLUR.. İMKAN OLSA, CHAT BÖLÜMÜ KULLANILIP DAHA SONRA YAYINLANABİLİR... KOLAY GELSİN RAMAZAN ABİ.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Perş. Mayıs 27 2010, 15:12 | |
| ramço ...ali kardeş güzel konulara değinmiş....matbu bir sorular listesi oluşurun...bir konu başlığı altında gördüğümüz irtibatta olduğumuz üyelerimizle doldururuz....merak etme tamamen senn üstünde bırakmayız... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orada yayınlarız.....günlük olarak değişir...ama içeride arşiv olarak durur...lazım bilgiler olabilir.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Cuma Mayıs 28 2010, 15:01 | |
| hafta sonu gölpazarındayım...giremem....bu anketi yabana atmayalım....6 haziranda bir çok üyemizle görüşme imkanımız olacak...o zamana kadar prototip bir liste oluşturmaya çalışalım....sizleri tanıyalımda ilk başa koyabiliriz diye düşünüyorum....ramçom bir gayret daha lütfen....geniş içerikli bir anket olsun....şehir dışındaki üyelerimize de maillerle gerekir ise kargoyla....ulaştıralım....cevap alamadığımız kimse kalmayacak şekilde bir çalışma içine girelim...ramazan öncesi bir buluşma yapmaya çalışalım...gelmek isteyen şehir dışındaki üyelerimizi de gerekirse finansman desteğiyle çağıralım....gebze civarında piknik alanları var....bu sene taşın altına hep beraber gireceğiz gerekirse...6 haziranda kısıtlı katılımla bir piknik düzenlencekmiş...bizim ilgimiz yok....çağırdılar gideceğiz...ama bu sene illaki sadece ikimizde olsak bir organizasyon yapalım....düşüncelere önerilere açığız...tamammı yeğenim... | |
|
| |
ALİ UYSAL Üsteğmen
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU C.tesi Mayıs 29 2010, 01:31 | |
| ..............................ZEYTİNBURNUNDAN HERSABAH REHBER EŞLİĞİNDE ÜCRETSİZ BİLECİK TURU............................. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Salı Haz. 01 2010, 19:22 | |
| ok projelere eklendi bitince sitemize eklenecek | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Haz. 02 2010, 14:48 | |
| acilllllllll....ramço yeğenim...günaydın....sizleri tanıyalımda burcu kalkan doçent tebriği bölümünü komple kaldırmamız isteniyor....internette görülmemesi gerekiyormuş...ben mesajları boşa çevirdim ama yine google amca da çıkıyor...komple silebilirsen iyi olacak ...ben beceremedim...bana da haber verebilirsen memnun olurum....0535 433 31 55-0216 33061 37 | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Haz. 02 2010, 15:40 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Haz. 02 2010, 15:50 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Çarş. Haz. 02 2010, 16:05 | |
| Köylülerimizin İrtibat Bilgilileride misafir kullanıcılara ve googleye kapatılmıştır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Ptsi Tem. 12 2010, 14:53 | |
| RAMÇOM,HAYIRLI OLSUN....SENİ DE YÖNETİME TEKNOLOJİDEN VE İLETİŞİMDEN SORUMLU ÜYE OLARAK VAZİFELENDİRDİK....BİLİYORSUN VAZİFE ALINMAZ VERİLİR.....HAYIRLI OLSUN....31.07.2010 CUMARTESİ AKŞAM NAMAZINDA GÖRÜŞÜRÜZ..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ramazan DOĞRU Perş. Tem. 22 2010, 16:55 | |
| Saol enişte Teşekkür ederim niye zahmet buyurdunuz | |
|
| |
| Ramazan DOĞRU | |
|