Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Kümbet Köyü Sitemize Hoş Geldiniz.

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Kümbet Köyü forum sitesi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Emrullah DOĞRU

+2
RaMaZaNDoGrU
Emrullah
6 posters
YazarMesaj
Emrullah
MaReŞaL
MaReŞaL
Emrullah

Terazi Mesaj Sayısı : 45
hizmet gücü : 69
Teşekkür Edenler : 4
Doğum tarihi : 29/09/84
Lakap : Unknown

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimeSalı Nis. 07 2009, 04:27

Herkese Selamlar;
Ben Emrullah DOĞRU, Hacı Yaşar'ın Torunu, Orhan'ın Oğlu.
Öncelikle Hepiniz Sitemize Hoşgeldiniz.
Günümüz Şartları hesaba katıldığında,dışarıda görüşmek,konuşmak ve biraraya gelmenin zor olduğu bir çağı yaşıyoruz. Ve Bir çoğumuz aynı köyden olmamıza rağmen birbirimiz tanımıyoruz bile. Bizlerin amacı bu site sayesinde biraraya gelmek, tanışmak ve kaynaşmaktır. Bu Amacı gerçekleştirmek için Bizi sürekli dürten,sıkıştıran, başa kakan ve baskı yapan Very Happy Ömer KALKAN eniştemize en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Çünkü onun sayesinde Bu Site kuruldu. Emeği geçen ve geçecek olan tüm abilerime,kardeşlerime şimdiden teşekkürler.
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU

Ikizler Mesaj Sayısı : 232
hizmet gücü : 375
Teşekkür Edenler : 5
Doğum tarihi : 23/05/85

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimeSalı Nis. 07 2009, 04:32

Teşekkür ederim emrullah Güzel konuya parmak bastın Ömer Eniştemize canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz Very Happy
http://kumbetliyiz.com
mahmutsami1983
MaReŞaL
MaReŞaL
mahmutsami1983

Yay Mesaj Sayısı : 225
hizmet gücü : 297
Teşekkür Edenler : 2
Doğum tarihi : 25/11/83

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimeÇarş. Nis. 08 2009, 19:48

ÇOK DOĞRU EMRULLAH SÖZLERİNE KATILIYORUM ÖMER KALKANADA SELAMLAR ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI İNŞALLAH İLERİKİ ZAMANLARINDA ÖEMER KALKANI DERNEK BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ
ömer kalkan
Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
ömer kalkan

Yay Mesaj Sayısı : 423
hizmet gücü : 621
Teşekkür Edenler : 41
Doğum tarihi : 21/12/67
Lakap : ALPEREN

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: teşekkür mesajı   Emrullah DOĞRU Icon_minitimePerş. Nis. 09 2009, 14:59

insanoğlunun suya havaya gıdaya vs ihtiyaçları vardır bu ihtiyaçların belkide en önemlilerinden biriside sosyalleşmektir.Bu da devir ve zamana göre farklılıklar doğurur.Günümüzün en önemli iletişim aracı olan internet teknolojisine girmemek faydalanmamak düşünülemezdi.belki her kes şahsi olarak giriyordu fakat kurumsal olarak bu işi ele almak eksiklikti.Bunun eksikliğini inanıyorumki herkes duyuyordu ama bir kıvılcım lazımdı.İşte onu yakmak bize nasip oldu.Şükür bu günleride gördük.Sağlık problemlerinden dolayı bu günlerde biraz ilgisiz kaldım.İnşallah arayı önümüzdeki haftalarda kapatacağım.Emeği geçen beni kırmayıp uğraşan EMRULLAH-RAMAZAN-MAHMUT-ABDULLAH DOĞRU kuzenlere teşekkürü kümbet köyü GENÇLİK KOLLARI abisi olarak teşekkürü bir borç biliyorum.siteye giren tüm kümbetlilerden ricam ulaşabildikleri herkesi üye yapmaları bilgilendirmeleridir.çok iyi işler yapacağımızı tüm köylülerimize müjdeliyorum.herkese selam
Admin
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
Admin

Ikizler Mesaj Sayısı : 399
hizmet gücü : 754
Teşekkür Edenler : 15

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimePerş. Nis. 09 2009, 15:06

abi sonunda kurduk hayırlısıyla Very Happy
http://kumbet.co.cc
asiye sağdıç
Acemi Kümbetli
Acemi Kümbetli

Aslan Mesaj Sayısı : 1
hizmet gücü : 1
Teşekkür Edenler : 0
Doğum tarihi : 05/08/72
Lakap : SARILAR

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimePerş. Nis. 09 2009, 16:27

hepinizin ellerine sağlık güzel bi site olmuş Wink
mahmutsami1983
MaReŞaL
MaReŞaL
mahmutsami1983

Yay Mesaj Sayısı : 225
hizmet gücü : 297
Teşekkür Edenler : 2
Doğum tarihi : 25/11/83

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimePerş. Nis. 09 2009, 18:00

ÖMER ENİŞTE KÜMBET SENİNLE GURUR DUYUYOR
Emrullah
MaReŞaL
MaReŞaL
Emrullah

Terazi Mesaj Sayısı : 45
hizmet gücü : 69
Teşekkür Edenler : 4
Doğum tarihi : 29/09/84
Lakap : Unknown

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimePaz Nis. 12 2009, 05:54

ömer kalkan demiş ki:
insanoğlunun suya havaya gıdaya vs ihtiyaçları vardır bu ihtiyaçların belkide en önemlilerinden biriside sosyalleşmektir.Bu da devir ve zamana göre farklılıklar doğurur.Günümüzün en önemli iletişim aracı olan internet teknolojisine girmemek faydalanmamak düşünülemezdi.belki her kes şahsi olarak giriyordu fakat kurumsal olarak bu işi ele almak eksiklikti.Bunun eksikliğini inanıyorumki herkes duyuyordu ama bir kıvılcım lazımdı.İşte onu yakmak bize nasip oldu.Şükür bu günleride gördük.Sağlık problemlerinden dolayı bu günlerde biraz ilgisiz kaldım.İnşallah arayı önümüzdeki haftalarda kapatacağım.Emeği geçen beni kırmayıp uğraşan EMRULLAH-RAMAZAN-MAHMUT-ABDULLAH DOĞRU kuzenlere teşekkürü kümbet köyü GENÇLİK KOLLARI abisi olarak teşekkürü bir borç biliyorum.siteye giren tüm kümbetlilerden ricam ulaşabildikleri herkesi üye yapmaları bilgilendirmeleridir.çok iyi işler yapacağımızı tüm köylülerimize müjdeliyorum.herkese selam

VE Aleyküm Selam Enişte, Asıl Bizler Sana Teşekkür Ederiz.
ömer kalkan
ömer kalkan

Yay Mesaj Sayısı : 423
hizmet gücü : 621
Teşekkür Edenler : 41
Doğum tarihi : 21/12/67
Lakap : ALPEREN

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimeÇarş. Eyl. 29 2010, 15:15

nice yıllara yeğenim...
Admin
RaMaZaNDoGrU
RaMaZaNDoGrU
Admin

Ikizler Mesaj Sayısı : 399
hizmet gücü : 754
Teşekkür Edenler : 15

Emrullah DOĞRU Empty
MesajKonu: Geri: Emrullah DOĞRU   Emrullah DOĞRU Icon_minitimePerş. Eyl. 30 2010, 05:15

emrıll nice mutlu umutlu yıllara
http://kumbet.co.cc

Emrullah DOĞRU
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mehmetali Doğru
» Ramazan Dogru & Özlem Doğru Düğününden Resimler
» DOĞRU'LAR SOY AĞACI
» Ramazan DOĞRU
» Abdullah DOĞRU