| Emrullah DOĞRU | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emrullah MaReŞaL
Mesaj Sayısı : 45 hizmet gücü : 69 Teşekkür Edenler : 4 Doğum tarihi : 29/09/84 Lakap : Unknown
| Konu: Emrullah DOĞRU Salı Nis. 07 2009, 04:27 | |
| Herkese Selamlar; Ben Emrullah DOĞRU, Hacı Yaşar'ın Torunu, Orhan'ın Oğlu. Öncelikle Hepiniz Sitemize Hoşgeldiniz. Günümüz Şartları hesaba katıldığında,dışarıda görüşmek,konuşmak ve biraraya gelmenin zor olduğu bir çağı yaşıyoruz. Ve Bir çoğumuz aynı köyden olmamıza rağmen birbirimiz tanımıyoruz bile. Bizlerin amacı bu site sayesinde biraraya gelmek, tanışmak ve kaynaşmaktır. Bu Amacı gerçekleştirmek için Bizi sürekli dürten,sıkıştıran, başa kakan ve baskı yapan Ömer KALKAN eniştemize en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Çünkü onun sayesinde Bu Site kuruldu. Emeği geçen ve geçecek olan tüm abilerime,kardeşlerime şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
RaMaZaNDoGrU RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 232 hizmet gücü : 375 Teşekkür Edenler : 5 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Salı Nis. 07 2009, 04:32 | |
| Teşekkür ederim emrullah Güzel konuya parmak bastın Ömer Eniştemize canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz | |
|
| |
mahmutsami1983 MaReŞaL
Mesaj Sayısı : 225 hizmet gücü : 297 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 25/11/83
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Çarş. Nis. 08 2009, 19:48 | |
| ÇOK DOĞRU EMRULLAH SÖZLERİNE KATILIYORUM ÖMER KALKANADA SELAMLAR ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI İNŞALLAH İLERİKİ ZAMANLARINDA ÖEMER KALKANI DERNEK BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ | |
|
| |
ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: teşekkür mesajı Perş. Nis. 09 2009, 14:59 | |
| insanoğlunun suya havaya gıdaya vs ihtiyaçları vardır bu ihtiyaçların belkide en önemlilerinden biriside sosyalleşmektir.Bu da devir ve zamana göre farklılıklar doğurur.Günümüzün en önemli iletişim aracı olan internet teknolojisine girmemek faydalanmamak düşünülemezdi.belki her kes şahsi olarak giriyordu fakat kurumsal olarak bu işi ele almak eksiklikti.Bunun eksikliğini inanıyorumki herkes duyuyordu ama bir kıvılcım lazımdı.İşte onu yakmak bize nasip oldu.Şükür bu günleride gördük.Sağlık problemlerinden dolayı bu günlerde biraz ilgisiz kaldım.İnşallah arayı önümüzdeki haftalarda kapatacağım.Emeği geçen beni kırmayıp uğraşan EMRULLAH-RAMAZAN-MAHMUT-ABDULLAH DOĞRU kuzenlere teşekkürü kümbet köyü GENÇLİK KOLLARI abisi olarak teşekkürü bir borç biliyorum.siteye giren tüm kümbetlilerden ricam ulaşabildikleri herkesi üye yapmaları bilgilendirmeleridir.çok iyi işler yapacağımızı tüm köylülerimize müjdeliyorum.herkese selam | |
|
| |
Admin RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 399 hizmet gücü : 754 Teşekkür Edenler : 15 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Perş. Nis. 09 2009, 15:06 | |
| abi sonunda kurduk hayırlısıyla | |
|
| |
asiye sağdıç Acemi Kümbetli
Mesaj Sayısı : 1 hizmet gücü : 1 Teşekkür Edenler : 0 Doğum tarihi : 05/08/72 Lakap : SARILAR
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Perş. Nis. 09 2009, 16:27 | |
| hepinizin ellerine sağlık güzel bi site olmuş | |
|
| |
mahmutsami1983 MaReŞaL
Mesaj Sayısı : 225 hizmet gücü : 297 Teşekkür Edenler : 2 Doğum tarihi : 25/11/83
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Perş. Nis. 09 2009, 18:00 | |
| ÖMER ENİŞTE KÜMBET SENİNLE GURUR DUYUYOR | |
|
| |
Emrullah MaReŞaL
Mesaj Sayısı : 45 hizmet gücü : 69 Teşekkür Edenler : 4 Doğum tarihi : 29/09/84 Lakap : Unknown
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Paz Nis. 12 2009, 05:54 | |
| - ömer kalkan demiş ki:
- insanoğlunun suya havaya gıdaya vs ihtiyaçları vardır bu ihtiyaçların belkide en önemlilerinden biriside sosyalleşmektir.Bu da devir ve zamana göre farklılıklar doğurur.Günümüzün en önemli iletişim aracı olan internet teknolojisine girmemek faydalanmamak düşünülemezdi.belki her kes şahsi olarak giriyordu fakat kurumsal olarak bu işi ele almak eksiklikti.Bunun eksikliğini inanıyorumki herkes duyuyordu ama bir kıvılcım lazımdı.İşte onu yakmak bize nasip oldu.Şükür bu günleride gördük.Sağlık problemlerinden dolayı bu günlerde biraz ilgisiz kaldım.İnşallah arayı önümüzdeki haftalarda kapatacağım.Emeği geçen beni kırmayıp uğraşan EMRULLAH-RAMAZAN-MAHMUT-ABDULLAH DOĞRU kuzenlere teşekkürü kümbet köyü GENÇLİK KOLLARI abisi olarak teşekkürü bir borç biliyorum.siteye giren tüm kümbetlilerden ricam ulaşabildikleri herkesi üye yapmaları bilgilendirmeleridir.çok iyi işler yapacağımızı tüm köylülerimize müjdeliyorum.herkese selam
VE Aleyküm Selam Enişte, Asıl Bizler Sana Teşekkür Ederiz. | |
|
| |
ömer kalkan Gençlik Kolları Başkanı (CEO)
Mesaj Sayısı : 423 hizmet gücü : 621 Teşekkür Edenler : 41 Doğum tarihi : 21/12/67 Lakap : ALPEREN
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Çarş. Eyl. 29 2010, 15:15 | |
| | |
|
| |
Admin RaMaZaNDoGrU
Mesaj Sayısı : 399 hizmet gücü : 754 Teşekkür Edenler : 15 Doğum tarihi : 23/05/85
| Konu: Geri: Emrullah DOĞRU Perş. Eyl. 30 2010, 05:15 | |
| emrıll nice mutlu umutlu yıllara | |
|
| |
| Emrullah DOĞRU | |
|